Ardei iuți conservați în oțet de prune

de Panacris in Conserve, 14 Oct 2013 | 5525 vizualizari

 

O variantă simplă și aromată a pișcăcioșilor pentru iarna, primăvară, vară și toamnă :D Simplu, ieftin, rapid și pișcăcios! ;)

 

INGREDIENTE

  • ardei iuți cca. 500 g,
  • oțet din prune cca. 300 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuți conservați în oțet de prune:

Ardeii iuți se spală, se toacă mărunt! Atenție în acest interval nu duceți mâna la nas sau ochi :D, eventual folosiți mănuși chirurgicale pentru acestă operațiune. Umpleți borcanele cu ardeii tocați, presând bine, adăugați oțetul de prune, sigilați borcanele și le depozitați în cămară.

Peste cca. 1 lună se pot consuma la ciorbe sau alte preparate;) 

TIPS-URI

1

oțetul de prune se poate înlocui cu oțet balsamic ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuți conservați în oțet de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

AnyCostescu 1

15.10.2013, 11:25

Si mie imi placcc

diaconta 1

15.10.2013, 22:23

o reteta inedita

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:06

interesanta reteta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iute la borcan pentru iarna